Banner
Banner
Banner
Banner
NEXT MASPOE EVENTS

Fluo Gent affiche

 

Nightruns najaar2018

 
AANTAL BEZOEKERS
We hebben 47 gasten online

 

Beste Ninovieters,

De parkconcerten Ninove gaan in 2018 reeds voor de negende keer door. Reeds acht zomers lang konden we jullie plezieren met gratis toegankelijke parkconcerten en ook dit jaar hebben we er ongelooflijk veel zin om jullie een mooi gevarieerd programma aan te bieden. Opnieuw zullen op vier maandagen verschillende lokale en nationale groepen het beste van zichzelf komen geven, hopelijk voor een overvol en enthousiast park van Ninove. De parkconcerten gaan telkens van start rond 18u30 en eindigen uiterlijk om 24u. Uiteraard is dit alles, enkel en alleen mogelijk dankzij de steun van het stadsbestuur Ninove en de vele partners en sponsors. We danken dan ook graag het stadsbestuur voor de goedkeuring en de logistieke ondersteuning. Tevens een woordje van dank aan de vele trouwe sponsors en partners, die het mogelijk maken, met dit event vele Ninovieters een leuke zomer te bezorgen.

De Sympathieke bende van Funny Key krijgt nu al voor de vijfde keer de eer om onze parkconcerten af te trappen op maandag 9 juli. Hierna is het de beurt aan de dames van Sisters Act en onze Ninoofse Voice Sima die samen met haar liveband het park zal doen dansen. Afsluiten doen we ons eerste parkconcert met een sirtaki tijdens het optreden van de Romeos.

Het tweede parkconcert op 23 juli wordt aangevat met partycoverband the Bumblebeez. Uit het immense aanbod aan onehitwonders en vaste namen uit de muziekgeschiedenis maken zij een grote selectie en worden de verschillende nummers mooi aan mekaar gebreid en herwerkt op hun eigen creatieve manier. Vervolgens is het de beurt aan de vrolijke meidenbende Les Copines. Verwacht gebalde power. Verwacht spitse medleys. Verwacht een uitgekiende look. En verwacht vooral een hoog-hoger-hoogst feestgehalte. Afsluiten doen we met de Nederlandstalige Coverband Ontpopt.

Op onze derde avond van de parkconcerten trekken we de kaart van de tribute bands. Beginnen doen we met Checkpoint Charlie, een rock cover band die uitsluitend bekende nummers speelt met een hoog energieniveau . Afsluiten doen we met één van de beste groepen van de laatste 8 jaar, de Italiaanse tribute band The Great Queen Rats. Ze doen er alles aan om u te doen geloven dat Freddie Mercury en zijn kompanen echt op het podium staan. Radio gaga, we will rock you, we are the champions, Bohemian Rhapsody…. Er komt geen einde aan de reeks hits die Queen achter hun naam heeft staan. Warm dus uw stembanden alvast op en beleef het vanop de eerste rij in het park van Ninove.

Het laatste parkconcert vangt aan met de lokale band Franki Vivaldi And the Four Seasons. Verwacht je aan stevig gegronde blues en buitensporig gitaarwerk. Vervolgens is het de beurt aan The Big Lebandski. Wie houdt van overbekende swingklassiekers die in de jaren 30 en 40 menige danszalen uit hun voegen liet barsten, is met The Big LeBandski aan het juiste adres. Afsluiten doen we deze jaargang in stijl met Dries XL. Dries De Vleminck uit Denderleeuw won eind 2017 net niet The Voice, de immens populaire talentenjacht op VTM. Maar als runner up overtuigde hij heel Vlaanderen van zijn fenomenale stem. Deze zomer tourt hij langs de Vlaamse podia met zijn eigen band, waarmee hij zowel nummers uit The Voice als andere populaire songs brengt.

 

Voorwoord pict