Banner
Banner
Banner
Banner
NEXT MASPOE EVENTS

Fluo Gent affiche

 

Nightruns najaar2018

 
AANTAL BEZOEKERS
We hebben 51 gasten online

 

Maandag 9 juli: Walravens De Dender parkconcert

 AWDD paconi 1

Funny key, de sympathieke band bestaande uit bewoners van Schoonderhage, trapt de avond op gang. Zij staan al voor de vijfde keer op onze affiche, maar ze bewijzen elk jaar opnieuw dat ze qua enthousiasme niet moeten onderdoen voor de allergrootsten uit de muziekwereld. Ze nemen dit jaar ook een zeer bekende special guest mee, die hen tijdens enkele liedjes vergezelt. Benieuwd? Wees er dan van in het begin zeker bij.
Vervolgens is het de beurt aan de dames van Sisters Act. Zangeressen Ann, Eef en Greta van Sisters Act kunnen het als Bad Girls ook zonder mannen(nummers) aan. Ze vullen hun set uitsluitend met covers van diva’s en girl groups. Elk beladen met tonnen ervaring als lead en backing-zangeres zingen deze dames afwisselend solo en close harmony, en mixen ze moeiteloos old skool met modern. Hierna is het de beurt aan onze Ninoofse Voice Sima Heyrat vergezeld door haar live band. Ze is amper 17 jaar, maar schopte het eind 2017 tot in de finale van The Voice. Met een ongelooflijke naturel en indrukwekkende stem heeft ze alles om het te maken. Een lokaal fenomeen dat het nog ver zal schoppen!
Afsluiten doen we ons eerste parkconcert met een sirtaki tijdens het optreden van de Romeos. In 2018 is het 15 jaar geleden dat Chris Van Tongelen en Davy Gilles meespeelden in de theatermusical Romeo & Julia. Backstage rijpte het idee van De Romeo’s en moeiteloos konden ze hun gemeenschappelijke kameraad Gunther Levi overtuigen om mee te doen. Het was het begin van een onwaarschijnlijk Romeo’s-avontuur, dat in een stroomversnelling kwam toen ze in het Nederlands begonnen te zingen. Voor deze verjaardag te vieren kwamen ze met heel veel plezier terug naar Ninove om het park aan het dansen te brengen.