Banner
Banner
Banner
Banner
NEXT MASPOE EVENTS

Fluo Gent affiche

 

Nightruns najaar2018

 
AANTAL BEZOEKERS
We hebben 71 gasten online

 

 

Maandag 23 juli: Volkswagen De Kimpe parkconcert

VW De kimpe Paconi2
 

Het tweede parkconcert op 23 juli wordt aangevat met partycoverband the Bumblebeez. Uit het immense aanbod aan onehitwonders en vaste namen uit de muziekgeschiedenis maken zij een grote selectie en worden de verschillende nummers mooi aan mekaar gebreid en herwerkt op hun eigen creatieve manier.
Vervolgens is het de beurt aan de vrolijke meidenbende Les Copines. Drie vrouwen die weten wat ze willen, drie dames die apart van elkaar al bewezen hebben dat ze gezegend zijn met een stem die mag gehoord worden.
Vanaf nu staan Isabelle A,  Ianthe Tavernier en Helle Vanderheyden of Anne Van Opstal samen op het podium als Les Copines.
Isabelle A voorstellen is eigenlijk overbodig. Met nummers alsHe Lekker Beest” en zovele anderen heeft ze een mooie hitverzameling bijeen gezongen.
Ianthe Tavernier is musicalster en schitterende al in tal van musicals in binnen en buitenland. Ze scheerde hoge toppen in Steracteur Sterartiest, is “Floor” in de populaire reeks “De Buurtpolitie op VTM en spreekt ook tekenfilms in.Helle Vanderheyden en Anne Van Opstal zijn beide musicalactrices.
Op het repertoire van Les Copines staan Nationale en Internationale klassiekers die zich op het vlak van ambiance, swingen en partygevoel al bewezen hebben. Afsluiten doen we met de Nederlandstalige Coverband Ontpopt. Een lekker swingende coverband die de sterkste Nederlandstalige hits van de voorbije decennia onder handen neemt. Zonder vooroordelen, zonder grenzen naar genres of periodes, grasduint Ontpopt gezellig door het werk van Clouseau, de Kreuners, Borsato, Gorki, Van het Groenewoud, maar ook Bart Kaël, Willy Sommers, en zo veel meer. Songs die aan een groot publiek duidelijk maken dat een straf lied in eigen taal nog net iets straffer wordt… Meezingen, dansen of gewoon genieten: bij Ontpopt kan het beurtelings of allemaal tegelijk.