Banner
Banner
Banner
Banner
NEXT MASPOE EVENTS

Fluo Gent affiche

 

Nightruns najaar2018

 
AANTAL BEZOEKERS
We hebben 9 gasten online

 

Maandag 20 augustus: Immo Pajota parkconcert

Pajota paconi 4

Het laatste parkconcert vangt aan met de lokale band Franki Vivaldi And the Four Seasons. Verwacht je aan stevig gegronde blues en buitensporig gitaarwerk. Volhardende drums met een onbuigzame baslijn. Helden uit een collectief muzikaal verleden gebracht door jong hedendaags geweld.
Vervolgens is het de beurt aan The Big Lebandski.

Deze Ninoofse Band ontstond in 2013 onder impuls van drummer Bruno Beeckmans, die papa Paul ter gelegenheid van zijn 80ste verjaardag een live orkest cadeau deed. Een Big Band, vooral samengesteld met leden van De Koninklijke Harmonie Ste. Cecilia uit Meerbeke, was geboren en bezorgde Paul een swingend verjaardagsfeest. Jazz standards van o.a. Glenn Miller, Benny Goodman, Tommy Dorsey, Frank Sinatra, Harry Connick Jr. en Michael Bublé passeerden de revue.

Een enthousiaste 18 koppige Big Band, samengesteld volgens de traditionele bezetting , 5 saxofoons, 4 trombones, 4 trompetten en een ritmesectie (gitaar, piano, bas en drums) en als crooner van dienst Frank Van Laethem, hadden de goesting te pakken en de band werd gedoopt als “The Big LeBandski. Speciaal voor onze parkconcerten nodigt Bruno & his jazzcats zangeres Saartje Schoup uit, die in maart succesvol meewerkte aan Vive La Belgique, door de Ninoofse Ex-hangjongeren met Bram & Lennert.

Wie houdt van overbekende swingklassiekers die in de jaren 30 en 40 menige danszalen uit hun voegen liet barsten, is met The Big LeBandski aan het juiste adres. Ninove heeft na zijn legendarische “Musical Boys” opnieuw een groot jazz-orkest!