NEXT MASPOE EVENTS

Affiche Dendermonde

 

Nightruns najaar2018

 
AANTAL BEZOEKERS
We hebben 121 gasten online

De Optiek Beeckman parkconcerten wordt met Jesse Ashfield en Zender gedomineerd door singer-songwriters
Jesse Ashfield, Jesse De Belder zoals zijn ouders hem ooit noemden, speelt piano. En om niet te moeten verwijzen naar Elton John krijgt Jesse hulp van de broers Verlooy op drum en gitaar. De verwijzingen naar Coldplay, Elbow en Novastar zijn gegrond. Sinds vorig jaar is Jesse Ashfield niet langer een singer-songwriter, maar een band die de hartverwarmende cd “Landmarks” promoot doorheen het land. Maak kennis met de gevoelige nummers van Jesse op 8 augustus in het park.

 www.myspace.com/jesseashfield

Singer-songwriter Thijs maakte in zijn studio al twee prachtige Zender-albums. Op Sunday Kids, dat eind vorig jaar uitkwam, zijn topmuzikanten als Ken Stringfellow (The Posies, REM), Matthew Caws (Nada Surf), Neeka en Patrick Riguelle te horen. Met de opnames trok hij naar Bristol om de cd af te werken met de Engelse muzikant en producer John Parish, bekend van zijn werk met PJ Harvey en Eels. Straf!

Live is Zender een zeskoppige band. Actief lid is vader Luc De Clus, bekend gitarist uit Irish Coffee en de band van Wim De Craene.  

www.zendermusic.be

 

Het fantastische Merdan Taplak Orkestar zorgde vorig jaar op de Parkconcerten voor een mentaliteitswijziging in het o zo verdraagzame Ninove. Dankzij hun opzwepende gypsybeats worden zigeuners hier plots hartelijk verwelkomd. Fijn! En goed nieuws voor Zorita. Dat is geen Spaanse schone met een snor, wel een wereldmuziekensemble uit Nederland. Invloeden uit Mexico, Parijs, Colorado Woestijn VS, Broek op langedijk, Sevilla Spanje en Hongarije zorgen voor Latin, flamencorock, balkan, salsa, ska en het zigeunergevoel. De Hollanders van Zorita noemen het ‘Mestizo pop’, Spaans voor mengeling