Great 10th edition of IFAM Oordegem

Ondanks een regenbui en wat koudere temperaturen bracht de IFAM toch wat er verwacht kon worden: een massa internationale minima voor de verschillende internationale kampioenschappen. 

All Results: CLICK HERE

Photos on Facebook: CLICK HERE

 

REGISTRATIONS INFORMATION

BELANGRIJKE INFO MBT REGISTRATIES:

Registraties voor IFAM Outdoor werden  op zondagavond 19/05/2019 at 23.59 PM gesloten. Daginschrijvingen zijn niet mogelijk!
Voor IFAM Relays kan er de dag zelf ook nog worden ingeschreven.

Onderscheid voor-, hoofd- en naprogramma werd afgewerkt voor alle nummers.
Er zullen 2 reeksen 3000SC vrouwen gepland worden, uurrooster verandert lichtjes (15mins).
Hoofdprogramma 5000 is te bekijken via 5000 C reeks. Finale reeksen (A-B-C) worden zaterdag pas finaal gemaakt.
Alle info zal finaal zijn vanaf woensdagmorgen op  http://ifam-outdoor.mypreview.be/

Confirmatie mails worden woensdag verstuurd!
Indien u ben ingeschreven voor 2 nummers en slechts aan één nummer deelneemt, gelieve afmelding te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


SOME INFORMATION REGARDING REGISTRATIONS:

Registrations of IFAM Outdoor are closed! Registrations the day itself are NOT possible.
For IFAM Relays it is still possible to register the day itself

Update 21/05/2019 11h30 PM:
Split between pre-, main and afterprogram has been finalized for all events!
There will be 2 heats 3000SC women, timetable changed slightly
5000m men is shown in 5000 C heat for whole the main program. Final heats will be made on Saturday.
All info will be available from Wednesday morning on http://ifam-outdoor.mypreview.be/

Confirmation emails will be sent on Wednesday!
If you are registered for 2 events, and you will only participate in one, please let us know via email to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Nederlandse delegatie op IFAM

Ook ons buurland Nederland is zeer sterk aanwezig op IFAM. Met Wereldkampioene en Europees kampioene Dafne Schippers, staat een absolute wereldvedette aan de start van de 100m en 200m. Maar ook Jamile Samuel (100m PB 11.10), Naomi Sedney (100m PB 11.24), Marije Van Hunenstijn (100m PB 11.29), Tessa van Schagen (200m PB 22.86) en vele andere sprinters tonen de weelde van onze Noorderburen aan. Bij de mannen liep de goedlachse, drievoudig Europees kampioen Martina Churandy reeds meermaals onder de 10 seconden, nog steeds de grens naar de absolute wereldtop. Vorig jaar kwam hij tot 10.16. Taymir Burnet kwam vorig jaar tot 10.19 en Hensley Paulinha tot 10.27, dus ook hier zit het in Nederland goed voor de aflossingsploegen. Op de 400m start Liemarvin Bonevacia, een atleet van 44.72, die vorig jaar 45.03 liep. Bij de dames zijn de Nederlandse Nicky Van Leuveren (52.02) en Laura De Witte (52.15) in het oog te houden. Maar ook tweevoudig Europees Kampioene Nadine Visser heeft zich op de hoge horden ondertussen bewezen. Met 12.71 op 100m horden kan ze "onze" Eline Berings en Eefje Boons/NL misschien meteen meetrekken naar dat allerhoogste niveau. Uiteraard duimen wij ook voor de Belgische opkomende talenten Sarah Missinne en Angel Agwazie. Zo zijn bij de mannen ook Dave Wesselink en Job Beintema ideale opponenten voor Michael Obasuyi. Met Thijmen Kupers treffen we ook een vaste klant op de 800m. Het moet gezegd, Thijmen is één van de favorieten van de organisatie, die er steeds voor gaat en met 1.44.99 reeds een mooi PR heeft staan, maar nog meer in zijn mars heeft! Alle deelnemers: KLIK HIER

Broers Ingebrigtsens komen naar IFAM

Jakob, Filip en Henrik Ingebrigtsen komen terug naar de IFAM. In 2016 werden Filip en Henrik 1 en 2 op de 1500m, ze zijn nadien - zeker met de opmars van jongere broer Jacob - uitgegroeid tot absolute atletiekvedetten! Op 25 mei zullen de twee jongste broers het tegen elkaar opnemen op de 800 meter. Oudste broer Henrik neemt de 1.500 meter voor zijn rekening.

De Ingebrigtsens hun palmares is ondertussen indrukwekkend te noemen. De nog steeds maar 18-jarige Jakob Ingebrigtsen pakte afgelopen zomer 2 maal goud op het EK in Berlijn. Daar was hij zowel op de 1.500m als op de 5.000m de snelste. Op het EK indoor was hij goed voor een gouden en zilveren medaille. Oudere broer Filip (26) wist in 2016 de titel Europees kampioen op de 1.500 meter op zijn naam te schrijven. In december vorig jaar klopte hij onze landgenoot Isaac Kimeli in de strijd om het goud op het EK veldlopen.

Henrik behaalde in 2012 EK-goud op de 1.500 meter en veroverde nadien nog 2 keer zilver en 1 keer brons op Europese outdoorkampioenschappen. Bekijk de startlijsten: KLIK HIER

 

Welkom op de officiële site van IFAM

Entries for our 10th edition of IFAM outdoor are opened on this website.
Please go to REGISTRATIONS tab - click on the event in which you want to participate and click "subscribe"