Eindstand Valckenier Running Tour

De Valckenier Running Tour 2019 is afgelopen. Wij danken iedereen graag voor zijn deelname en hopelijk zien we jullie terug bij een volgende wedstrijd, te beginnen op zondag 19/01/2020 met de Dirk Martens Corrida te Aalst.

REGELMATIGHEID

Opnieuw slaagden 7 atleten er in alle manches mee te lopen. Wetende dat er soms 2 manches in één weekend lagen en de spreiding toch over 9 maanden heen ligt, een heuse prestatie! Proficiat aan Kristof Gerard, Ken Hunninck, Dirk Lievens, Wim Mattens, Glenn Philips, Tara Philips en Gunther Van Handenhove. Chapeau (en bedankt!) om ze allemaal mee te lopen! Alle regelmatige lopers (vanaf 9 deelnames) komen in aanmerking voor de grote prijzenpot. De hoofdprijs is een fiets van 2-wielers Becqué uit Denderleeuw. De trekking zal gebeuren op zaterdagavond 16/11/2019 na afloop van de City Nightrun in Ninove, om 21u30. Voor de hoofdprijzen is aanwezigheid wel vereist. Geef ons een seintje via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je niet aanwezig kan zijn, de prijzen komen wel terecht.

PUNTENKLASSEMENT

Op de langste afstand van elke manche zijn ook steeds punten te verdienen voor het puntenklassement. Aan dit klassement zijn ook geldprijzen verbonden. Luc Van Asbroeck/VITA haalde het dankzij zijn overwinning op de Groenloop in Aalst, alsnog in het eindklassement. Hij wist daarmee Koen Van Herzele/Maspoe en Jan Vijverman/EA voor te blijven. Bij de dames was Linda Coppens de beste voor Mieke Louage/LJT en Marlene Vandenbroeck/KAAG. De geldprijzen worden uitgereikt op zaterdagavond 16 november 2019 om 21u30 in zaal Veaudeville te Ninove, na afloop van de City Nightrun Ninove. 

 

Groenloop sluit Valckenier Running Tour 2019

Er rest ons nog maar één manche en de Valckenier Running Tour zit er alweer op. De 31ste editie van de Groenloop te Aalst is het decor voor deze laatste manche. Er is keuze uit 3km, 6km en 12km, naast een kids- en snoepjesrun. De inschrijvingen gaan weldra open via www.groenloop.be en www.eendrachtaalst.be 

Daarnaast kunnen we ondertussen verklappen dat de regelmatige atleten en de winnaars van de geldprijzen in de eindstand van de Valckenier Running Tour hun prijs in ontvangst gaan mogen nemen op zaterdag 16/11/2019 in Ninove om 21u30. Dat is ook na afloop van de recreatieve City Nightrun Ninove.

 

 

Op naar het Denderleeuwse drieluik!!

De zomermaanden staan al enkele jaren gekend als de periode voor de stratenlopen in groot Denderleeuw. Op vrijdag 26 juli staat SNA Welle klaar voor haar jaarlijkse jogging. Er is keuze uit 3,5km, 7km en 10,5km. Twee weken later, op vrijdag 9 augustus, is het de beurt aan Maspoe Running Team voor de Natel Streetrun in Denderleeuw zelf. Aan sporthal Ottoy kan men inschrijven en kiezen voor 2,5km, 5km of 10km. Tien dagen later tenslotte kan men op de Tovenaarsloop in Iddergem kiezen voor 2,5km, 5km of 10km aan Hof Ten Henne. Via de pagina "Kalender en Uitslagen" kan men alle info vinden. Tot dan!! 

 

 

Op naar de Kriebeljogging Lebbeke!

Op zondag 23 juni 2019 is er de 6de editie van de Kriebeljogging te Lebbeke! Na de Kidsrun, heb je keuze uit een wedstrijd van 5km en 10km. De omloop is grotendeels op straat, maar het wachtbekken biedt wel wat zachte ondergrond (gras). Schrijf u alvast in via www.kriebeljogging.be

 

Affligemloop

Op zaterdag 8 juni 2019 kon je tegen de wind gaan strijden op de uitdagende omloop van de Affligemloop. Op de langste afstand was Wim Smets duidelijk de snelste voor Kevin De Poorter en Luc Van Asbroeck. Ook Koen Van Herzele bleef als 4de nog knap onder het uur. Bij de dames won Liesbeth De Sadeleer voor Linda Coppens en Mieke Louwage. Op de 10,9km was David Van Den Broeck outstanding. Hij won met meer dan 1 minuut voorsprong op Stefaan Paridaens en nog eens 1 op Bert Van Der Hasselt. Bij de dames stond er geen maat op Sylvie Ameloot, die afgetekend won voor Marlene Vandenbroeck en Silke Steenput. Op de kortste afstand kon Glenn Philips zegevieren voor Mhamed Hamich. Bij de dames won Carolien Crabbe voor Inge Vanhove en Eva Van Der Sijpt.

Hou zeker ook de website in de gaten: Klik hier

Ondertussen staan ook de foto's online: Klik hier