Groenloop sluit Valckenier Running Tour 2019

Er rest ons nog maar één manche en de Valckenier Running Tour zit er alweer op. De 31ste editie van de Groenloop te Aalst is het decor voor deze laatste manche. Er is keuze uit 3km, 6km en 12km, naast een kids- en snoepjesrun. De inschrijvingen gaan weldra open via www.groenloop.be en www.eendrachtaalst.be 

Daarnaast kunnen we ondertussen verklappen dat de regelmatige atleten en de winnaars van de geldprijzen in de eindstand van de Valckenier Running Tour hun prijs in ontvangst gaan mogen nemen op zaterdag 16/11/2019 in Ninove om 21u30. Dat is ook na afloop van de recreatieve City Nightrun Ninove.

 

 

Op naar het Denderleeuwse drieluik!!

De zomermaanden staan al enkele jaren gekend als de periode voor de stratenlopen in groot Denderleeuw. Op vrijdag 26 juli staat SNA Welle klaar voor haar jaarlijkse jogging. Er is keuze uit 3,5km, 7km en 10,5km. Twee weken later, op vrijdag 9 augustus, is het de beurt aan Maspoe Running Team voor de Natel Streetrun in Denderleeuw zelf. Aan sporthal Ottoy kan men inschrijven en kiezen voor 2,5km, 5km of 10km. Tien dagen later tenslotte kan men op de Tovenaarsloop in Iddergem kiezen voor 2,5km, 5km of 10km aan Hof Ten Henne. Via de pagina "Kalender en Uitslagen" kan men alle info vinden. Tot dan!! 

 

 

Op naar de Kriebeljogging Lebbeke!

Op zondag 23 juni 2019 is er de 6de editie van de Kriebeljogging te Lebbeke! Na de Kidsrun, heb je keuze uit een wedstrijd van 5km en 10km. De omloop is grotendeels op straat, maar het wachtbekken biedt wel wat zachte ondergrond (gras). Schrijf u alvast in via www.kriebeljogging.be

 

Affligemloop

Op zaterdag 8 juni 2019 kon je tegen de wind gaan strijden op de uitdagende omloop van de Affligemloop. Op de langste afstand was Wim Smets duidelijk de snelste voor Kevin De Poorter en Luc Van Asbroeck. Ook Koen Van Herzele bleef als 4de nog knap onder het uur. Bij de dames won Liesbeth De Sadeleer voor Linda Coppens en Mieke Louwage. Op de 10,9km was David Van Den Broeck outstanding. Hij won met meer dan 1 minuut voorsprong op Stefaan Paridaens en nog eens 1 op Bert Van Der Hasselt. Bij de dames stond er geen maat op Sylvie Ameloot, die afgetekend won voor Marlene Vandenbroeck en Silke Steenput. Op de kortste afstand kon Glenn Philips zegevieren voor Mhamed Hamich. Bij de dames won Carolien Crabbe voor Inge Vanhove en Eva Van Der Sijpt.

Hou zeker ook de website in de gaten: Klik hier

Ondertussen staan ook de foto's online: Klik hier

Roadjogging Haaltert en Faluintjesjogging Moorsel

Het eerste weekend van juni was duidelijk het populairste bij alle organisatoren. Op zaterdag kenden de Roadjoggers hun jaarlijkse jogging in Haaltert, terwijl de dag nadien de Faluintjesjogging in Moorsel weer kon genieten van zeer veel zon.. De Roadjoggers hadden nog eens de pech dat ook Wambeek nog eens op dezelfde dag inrichtte. Op de kortste afstand kon Glenn Philips zegevieren voor Jens Taeckens en Dieter Deprez. Bij de dames was Eva Van Der Sijpt de beste. Op de 6km kon Bram Van Wesemael zijn eerste overwinning binnenhalen. Hij kon Sven en Yorick Janssens ruim afhouden. Laure De Winter greep de overwinning bij de dames. Op de langste afstand tekenden enkele protagonisten present. Luc Van Asbroeck haalde de overwinning binnen voor Wim Smets en Koen Van Herzele. Liesbeth De Sadeleer was de beste bij de dames voor Elien Osselaer en Tineke Chenlet.

 

Op de Faluintjesjogging te Moorsel stond er meer volk aan de start onder een stralend/brandend zonnetje. De organisatie besliste om niet langer een heel lange afstand aan te houden en koos voor 11,5km en 5km. Op de langste afstand was Sven Maes de snelste voor Joris Buyl en Jens Van De Maele. Bij de dames stond er geen maat op Esther Schack. Zij haalde het met meer dan 2 minuten voorsprong op Linda Coppens en Karolien De Gelder. Op de korte afstand was Brecht Van Vooren nog net iets sneller als Glenn Philips. Bij de dames kon Marlene Vandebroeck zegevieren voor Eva Dierckens en Eva Van der Sijpt.