CITY HERZELE INFO

Wedstrijddetails

19.30 uur: snoepjesloop (2012 en jonger)
19.45 uur: Kidsrun (2011-2008): ca700 m
20.00 uur: 7 km run WAVE 1 (snelste lopers)
20.02 uur: 7 km run WAVE 2 (lopers)
20.04 uur: 7 km run WAVE 3 (wandelaars)

De inschrijvingsprijzen:

 • GRATIS VIA VOORINSCHRIJVING voor Herzelenaren dankzij gemeente Herzele indien vooringeschreven VOOR 17/12/2018! (inschrijving is pas definitief na nazicht door dienst Bevolking)
 • €5 voor kidsrun (niet-inwoners Herzele)
 • €8 voor groepsinschrijvingen (vanaf 10 deelnemers) - via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • €10 voor voorinschrijvingen (niet-inwoners Herzele)
 • €12 voor daginschrijvingen ter plaatse (ook voor Herzelenaren)

Wat is er inbegrepen in het inschrijvingsgeld?

 • Gratis kerstmuts voor elke deelnemer
 • Loopplezier op unieke omloop met bezienswaardigheden (by night)
 • Elektronische, individuele tijdsopname via borstnummer
 • Verschillende animaties langs het parcours
 • Bewaakte bewaarplaats voor sporttassen
 • Gratis kleedkamers en douches
 • Live DJ-sets in het kerstdorp
 • Kerstdorp aan de sportsite
 • Uitslagen beschikbaar op de website
 • Kleine bevoorrading onderweg
 • Gratis ledgadget
 • Gratis gadget geschonken door de gemeente Herzele (voor eerste 1500 voorinschrijvingen)
 • Gratis lokaal biertje geschonken door brouwerij De Ryck

 

Dragen van startnummer

Enkel lopers met een officieel startnummer mogen starten. Het startnummer dient duidelijk zichtbaar gedragen te worden op de buik of borst. Lopers zonder geldig nummer mogen niet deelnemen en worden uit de wedstrijd genomen. Wandelaars van de tocht van 7km worden gevraagd achteraan aan te sluiten om de lopers bij de start niet in de weg te lopen.

Voor de editie van 2018 wordt er opnieuw gewerkt met waves om iedereen toe te laten op eigen tempo te kunnen lopen. Ondanks het recreatieve karakter voorzien we zo toch voor elke deelnemer een individuele tijd aan de aankomst.

Start

De start van de Christmas Nightrun bevindt zich aan sportpark De Vrede (Pastorijstraat 12 - Borsbeke). Daar organiseren we nadien ook een heus Christmas Nightrun Kerstdorp en kidsdorp, met tal van drankjes en hapjes.

 

Parcours

Een nightrun is een leuke belevenis, zeker in de periode rond Kerstmis. Je zintuigen zullen op een andere manier geprikkeld worden. We spelen in deze"donkere" periode met muziek- en lichteffecten, zodat deze loop echt wel anders is en een ruimer publiek aanspreekt. Ook al wordt er een uitslag opgemaakt, het doel van deze wedstrijd heeft geen echt competitief karakter. De bedoeling is om samen met familie en vrienden de combinatie tussen sport en entertainment te maken. Na afloop van de wedstrijd zorgen wij voor een leuke ontvangst in het sfeervolle kerstdorp aan sportpark De Vrede, gecombineerd met een kleine afterparty.

 
OPROEP: woon jij langs het parcours? Zorg dan mee voor de unieke sfeer voor de massa lopers en wandelaars en versier je huis of kom creatief uit de hoek. 
De mooist verlichte huizen worden beloond met een tof geshenk.We lopen de toer enkele dagen vooraf nog eens en gaan op zoek naar de mooiste verlichte huizen!

 

Afhalen startbewijzen en daginschrijvingen

Deelnemers kunnen de borstnummers reeds woensdag 19 dec tussen 13.00 uur en 17.00 uur of donderdag 20 dec tussen 18.30 uur en 20.30 uur komen ophalen in CC de Steenoven (Kerkkouter 40, Herzele). Vrijdag is dit mogelijk vanaf 17.30 uur tot 10 minuten voor de wedstrijd aan sportpark De Vrede.
Alle deelnemers krijgen (na betaling of nazicht door dienst bevolking voor de Herzelenaren) een mail met unieke barcode en alle praktische informatie. Deze dient afgeprint voorgelegd te worden zodat een borstnummer kan toegewezen worden.

 

Bevestigingsmail + deelnameinfo

Alle individuele voorinschrijvers ontvangen meteen een bevestigingsmail met alle praktische informatie. Van zodra de betaling werd ontvangen of zodra dienst bevolking de inschrijving nagekeken heeft (voor de Herzelenaren) ontvangen ze nog een extra email met een unieke barcode die moet voorgelegd worden wanneer de borstnummers worden opgehaald. 
Indien de betaling niet goed werd ontvangensturen wij één week vóór het evenement nog een e-mail ter herinnering. Voorinschrijvingen lopen tot en met zondag 17 december.

Opgelet: Deelnemers die inschreven via de website, maar niet tijdig betaalden, betalen de dag zelf alsnog de prijs van een daginschrijving (€12)!

 

Daginschrijvingen

Je bent nog welkom om de dag zelf in te schrijven vanaf 17.00 uur aan sportpark De Vrede (Pastorijstraat 12 - Borsbeke) tot 10 minuten voor de start. Deelnamekost bedraagt dan € 12 (ook voor Herzelenaren!).